Кабінет кухарів
imgonline-com-ua-Resize-Qmy54f1hvmkD5s.jpg
http://gpal.com.ua/images/3/imgonline-com-ua-Resize-Qmy54f1hvmkD5s.jpg
imgonline-com-ua-Resize-43W8viULRvv9pol.jpg
http://gpal.com.ua/images/3/imgonline-com-ua-Resize-43W8viULRvv9pol.jpg
imgonline-com-ua-Resize-dd4ez9RjXRhVLbO.jpg
http://gpal.com.ua/images/3/imgonline-com-ua-Resize-dd4ez9RjXRhVLbO.jpg
imgonline-com-ua-Resize-xiJhe8glvL3Kk.jpg
http://gpal.com.ua/images/3/imgonline-com-ua-Resize-xiJhe8glvL3Kk.jpg
imgonline-com-ua-Resize-xWhldQc9wF.jpg
http://gpal.com.ua/images/3/imgonline-com-ua-Resize-xWhldQc9wF.jpg
imgonline-com-ua-Resize-0WDHw2O4u7WmG3l9.jpg
http://gpal.com.ua/images/3/imgonline-com-ua-Resize-0WDHw2O4u7WmG3l9.jpg
imgonline-com-ua-Resize-T9UxqQ2Md0I.jpg
http://gpal.com.ua/images/3/imgonline-com-ua-Resize-T9UxqQ2Md0I.jpg
imgonline-com-ua-Resize-PFMw9qRbiW.jpg
http://gpal.com.ua/images/3/imgonline-com-ua-Resize-PFMw9qRbiW.jpg
Завідувач кабінету: Вертелецька Марина Миколаївна - викладач спецдисциплін.
У ДНЗ « Гадяцьке ВПАУ» для підготовки кваліфікованих робітників з професій «Кухар . Пекар», «Кухар . Кондитер» та молодших спеціалістів за спеціальністю « Харчові технології» значна роль відводиться кабінету ”Технології приготування їжі”. У ньому створено всі необхідні умови для якісної підготовки професіоналів своєї справи, сприяння розвитку та вдосконаленню навичок майбутніх кулінарів, надання можливості учням розкрити свій потенціал та професіоналізм.
Для досягнення даних завдань кабінет укомплектований необхідними навчальними посібниками, плакатами, муляжами, мультимедійними засобами.
Кабінет охорони праці
DSC_0055.JPG
DSC_0058.JPG
DSC_0059.JPG
DSC_0060.JPG
DSC_0063.JPG
Кабінет ПДР, ОБР
DSC_0453.JPG
P2242981.JPG
P2242984.JPG
DSC_0440.JPG
DSC_0442.JPG
DSC_0446.JPG
P2242983.JPG
DSC_0450.JPG
Комп'ютерний комплекс та кабінет з бухгалтерського обліку
DSC_0053.JPG
DSC_0148.JPG
DSC_0101.JPG
DSC_0111.JPG
DSC_0117.JPG
DSC_0252.JPG
DSC_0464.JPG
Лабораторія кухарів
imgonline-com-ua-Resize-DO636PiLU2TyCN.jpg
http://gpal.com.ua/images/vidkritiy_yrok/imgonline-com-ua-Resize-DO636PiLU2TyCN.jpg
imgonline-com-ua-Resize-hOqXPyg3nm1U0a.jpg
http://gpal.com.ua/images/vidkritiy_yrok/imgonline-com-ua-Resize-hOqXPyg3nm1U0a.jpg
imgonline-com-ua-Resize-gfs1LkaLz26LLbPB.jpg
http://gpal.com.ua/images/vidkritiy_yrok/imgonline-com-ua-Resize-gfs1LkaLz26LLbPB.jpg
DSC_0127.JPG
imgonline-com-ua-Resize-Bzwadxmb9Ck.jpg
http://gpal.com.ua/images/vidkritiy_yrok/imgonline-com-ua-Resize-Bzwadxmb9Ck.jpg
imgonline-com-ua-Resize-1rmiaomwqnkp.jpg
http://gpal.com.ua/images/vidkritiy_yrok/imgonline-com-ua-Resize-1rmiaomwqnkp.jpg
DSC_0131.JPG
Завідувач лабораторією - майстер виробничого навчання 14 тарифного розряду з професії "Кухар. Кондитер" Мерефа Оксана Миколаївна.
Лабораторія для підготовки кваліфікованих працівників з професій «Кухар», «Кондитер», «Пекар» та молодших спеціалістів за спеціальністю «Харчові технології» у ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» дає змогу учням, які обрали дану професію, набути вмінь і навичок з приготування страв та кулінарних виробів, навчитися правильно здійснювати обробку продуктів, смачно готувати різноманітні страви, використовувати обладнання та інвентар.
У лабораторії обладнано 6 робочих місць, які забезпечені необхідним інвентарем для обробки продуктів та приготування страв.
Зокрема, в лабораторії є в наявності електричні плити, електричні жарові шафи, електром’ясорубки, фритюрниці, електричні міксери, блендери, мікрохвильові печі, холодильники та інше обладнання.
Крім того, зібрано велику кількість наборів інвентарю для приготування їжі.
Лабораторія забезпечена навчально-методичними матеріалами, що дають змогу покращити сприйняття учнями начального матеріалу під час проведення уроків виробничого навчання, зокрема підручниками, навчальними посібниками, наочними посібниками, роздатковим матеріалом (технологічні картки, схеми, інструкційно-технологічні картки тощо).
У лабораторії створено куточок з охорони праці, де є всі необхідні інструкції з електробезпеки, пожежної безпеки, правил і норм поведінки в лабораторії, користування вогнегасниками, інструкції з охорони праці з тем навчальної програми
Лабораторію обладнано стендами: