JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

IMG 7803 min

Моя професія – мій успіх

24 червня у здобувачів освіти ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ», які навчаються за професією  «Кухар. Пекар» (термін навчання 2 роки), був відповідальний момент  – державна кваліфікаційна атестація. 

Іспит проходив у два етапи – теоретичний, під час якого здобувачі освіти продемонстрували достойні знання зі спецпредметів. На другому етапі, практичному, майбутні кулінари під умілим керівництвом  досвідчених майстрів виробничого навчання  та  викладачів спецпредметів, власноруч готували, майстерно оформляли і презентували чудові  страви та пекарські вироби.

IMG 7627 min

Голова комісії, Унтмоале Людмила  Миколаївна, власник мережі магазинів та закладів громадського харчування, відзначила високий рівень підготовки випускників, наголосила на тому, що професія, яку отримали юнаки і дівчата у стінах навчального закладу була і завжди буде актуальною на ринку праці.

IMG 7634 min

Заступник директора з виробничої частини  Бондаренко Віталій Миколайович висловив віру в те, що отримане  ремесло допоможе випускникам на шляху подальшої успішної особистісної та професійної реалізації. Закликав не розгубити здобуті знання, уміння, які протягом двох років передавали їм педагоги, а також побажав натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів.

IMG 7666 minIMG 7671 minIMG 7691 minIMG 7692 minIMG 7709 minIMG 7717 min

Випускників шкіл, які бажають здобути професії «Кухар. Кондитер», «Кухар. Пекар» та спеціальність «Харчові технології», завжди радо зустріне Державний навчальний заклад «Гадяцьке вище професійне аграрне училище», що знаходиться за адресою  м. Гадяч, вул. Полтавська, 88.

Go to top