JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

изображение viber 2021 03 11 10 03 00

У рамках проведення тижня гуманітарних дисциплін у ДНЗ "Гадяцьке ВПАУ" викладачами кафедри було встановлено літературно-художні виставки,

приурочені до 150-ої та 207-ої річниці від Дня народження корифеїв української літератури Лесі Українки та Тараса Шевченка. До ювілейної дати з дня народження Дочки Прометея створено буктрейлер "Про що шепоче Зелений гай". Члени кафедри взяли участь у міських урочистостях, присвячених пошануванню Лесі Українки.

 

изображение viber 2021 03 11 10 03 27

Учні І курсів долучилися до проведення заходів, створивши інформаційні плакати та малюнки до творів Лесі Українки та Тараса Шевченка. Учениця групи номер 39 Тетяна Глухота взяла участь у Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка, де посіла 5-те місце з-поміж 19 учнів професійно-технічних закладів освіти України. Також нині триває Всеукраїнський марафон знавців української мови імені Петра Яцика. 12 березня учень групи номер 19 Олександр Волков долатиме уже ІІІ-ій етап марафону. Побажаймо йому успіхів.

изображение viber 2021 03 11 10 03 58
Викладачі кафедри гуманітарних дисциплін зуміли долучити учнів та викладачів училища до поцінування художнього слова класиків. Адже недарма писав Тарас Шевченко: "Ну що б, здавалося, слова.. Слова та голос - більш нічого. А серце б'ється, ожива, як їх почує..."

 

Go to top