JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Ukrainian English Polish
Menu
DSC 0093 DSC 0097

Вміння, що отримує випускник по закінченню терміну навчання

Виготовляти та порціонувати напівфабрикати з риби, яловичини, свинини, баранини. Здійснювати підготовку риби осетрових порід до теплової обробки. Готувати птицю для варіння та смаження. Готувати страви та кулінарні вироби масового попиту із застосуванням різних способів теплової кулінарної обробки.

Детальніше...

17 18

Вміння, що отримує випускник по закінченню терміну навчання

Виконувати кладку стін середньої складності з цегли, дрібних блоків під штукатурку або розшивку швів одночасно з кладкою; кладку стін простої складності з одночасним облицюванням; кладку стін простої складності полегшеної конструкції. Виконувати кладку стін і фундаментів з бутового каменю під лопатку, колодязів постійного перерізу та колекторів прямокутного перерізу, конструкцій із склоблоків. Укладати в кам’яних будовах заповнень прорізів та перегородок із склопрофілів.

Детальніше...

DSC 0017 DSC 0022

Вміння, що отримує випускник по закінченню терміну навчання

Виконувати операції з базами даних, на комп’ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація та виведення інформації) відповідно до затверджених процедур та інструкцій з використанням периферійного обладнання, систем передавання (приймання) даних; готувати до роботи устаткування: магнітні диски, стрічки, картки, папір

Детальніше...

Вміння, що отримує випускник по закінченню терміну навчання

  • керує трубоукладачем під час прокладання трубопроводів різного призначення;
  • керує трубоукладачем на тракторі потужністю від 43 до 73 кВт включно.
  • керує трубоукладачем на тракторі потужністю від 73 до 150 кВт включно.
  • виконує щозмінне технічне обслуговування трубоукладача, бере участь у його плановому запобіжному ремонті;
  • раціонально та ефективно організовує працю на робочому місці;
  • додержується норм технологічного процесу;
  • не допускає браку в роботі;
  • знає і виконує вимоги нормативних актів про охорону праці і навколишнього середовища;
  • додержується норм, методів і прийомів безпечного ведення робіт;
  • знає і виконує виробничі (експлуатаційні) інструкції;
  • використовує в разі необхідності засоби попередження й усунення природних і непередбачених негативних явищ (пожежі, аварії, повені тощо).

    Детальніше...

Освітньо-професійний ступінь

"фаховий молодший бакалавр"

 

Інформація про вступ у 2020 році доступна за посиланням: v o click

 

Новини для вступників

31.08.2020. Справи вступників передано до навчальної частини

Створено: 31.08.2020 10:07 / Автор: Приймальна комісія

Справи вступників передано до навчальної частини. Сформовано комплекти документів здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальностями 181 "Харчові технології" та 208 "Агроінженерія".

Приймальна комісія готує звіт про хід вступної кампанії 2020 та чекає нових умов прийому на 2021 рік.

Всім здоров`я! Все буде добре!

28.08.2020. Списки вступників, які зараховані за регіональним замовленням

Створено: 28.08.2020 15:02 / Автор: Приймальна комісія

Шановні вступники, які зараховані у 2020 році за регіональним замовленням, вітаємо всіх і кожного з Вас!

БАЖАЄМО ВИСОКИХ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ!

Список зарахованих (спеціальність 181 Харчові технології)

Список зарахованих (спеціальність 208 Агроінженерія)

25.08.2020. Списки вступників, рекомендованих до зарахування за регіональним замовленням

Створено: 25.08.2020 09:14 / Автор: Приймальна комісія

Списки вступників, рекомендованих до зарахування у 2020 році за регіональним замовленням, складено на основі рейтингу. Нагадуємо, що виконати умови до зарахування (принести оригінали документів про освіту, якщо Ви подали тільки копії) необхідно до 14:00 28.08.2020.

Список рекомендованих до зарахування (спеціальність 181 Харчові технології)

Список рекомендованих до зарахування (спеціальність 208 Агроінженерія)

24.08.2020. Перші рейтингові списки вступників

Створено: 24.08.2020 09:32 / Автор: Приймальна комісія

Вітаємо абітурієнтів з Днем незалежності України та повідомляємо, що за результатами вступних екзаменів, що пройшли 17.08.2020-21.08.2020, усі абітурієнти допущені до участі у конкурсному відборі.

Рейтинговий список (спеціальність 181 Харчові технології)

Рейтинговий список (спеціальність 208 Агроінженерія)

21.08.2020. Фахові випробування для вступу за спеціальностями всі абітурієнти подолали успішно

Створено: 21.08.2020 08:40 / Автор: Приймальна комісія

За результатами комплексних фахових іспитів, що пройшли 20.08.2020, усі абітурієнти набрали мінімальний конкурсний бал (134 бали) або вищий. Рейтинговий список буде оприлюднено після засідання приймальної комісії, але не пізніше 12:00 понеділка 24.08.2020.

Результати вступного комплексного фахового іспиту (спеціальність 181 Харчові технології)

Результати вступного комплексного фахового іспиту (спеціальність 208 Агроінженерія)

19.08.2020. Проведено консультації перед комплексними фаховими іспитами

Створено: 19.08.2020 10:51 / Автор: Приймальна комісія

Консультації проведено онлайн з використанням сервісу Zoom.

zoom 1 zoom 2 zoom 2

Екзаменатори Юлія Політько (спеціальність 181 Харчові технології) та Олександр Кльокта (спеціальність 208 Агроінженерія) ознайомили вступників з формою проведення іспитів, критеріями оцінювання та відповіли на питання щодо змісту тестових завдань. Відповідальний секретар приймальної комісії Іван Бойко повторно наголосив на дотриманні умов адаптивного карантину у закладі освіти.

Шановні абітурієнти, продовжуйте готуватися до фахового вступного екзамену! Всім успіху!

19.08.2020. Екзамен з української мови для вступу за спеціальностями пройшов успішно

Створено: 19.08.2020 08:04 / Автор: Приймальна комісія

За результатами першого вступного іспиту, що пройшов 18.08.2020, усі абітурієнти набрали мінімальний конкурсний бал (134 бали) або вищий, та допущені до складання фахового вступного випробування (протокол засідання Приймальної комісії № 6 від 18.08.2020).

Результати вступного екзамену з української мови (спеціальність 181 Харчові технології)

Результати вступного екзамену з української мови (спеціальність 208 Агроінженерія)

17.08.2020. Консультації перед екзаменом з української мови проведено

Створено: 17.08.2020 11:34 / Автор: Приймальна комісія

Консультації перед екзаменом з української мови проведено онлайн з використанням сервісу Zoom.

zoom 1 zoom 2 zoom 2

Екзаменатор Наталія Зорило нагадала правила написання окремих слів, особливості їх переносу та відповіла на питання абітурієнтів, а відповідальний секретар приймальної комісії Іван Бойко звернув увагу вступників на особливості проведення іспиту в умовах адаптивного карантину.

Дякуємо всім, хто долучився! Чекаємо на екзамені!

11.08.2020. Консультації перед екзаменом з української мови буде проведено онлайн

Створено: 11.08.2020 13:12 / Автор: Приймальна комісія

Повідомляємо, що консультація перед екзаменом з української мови (диктант) буде проведена онлайн з використанням сервісу ZOOM.

Консультація для вступників за спеціальністю 181 Харчові технології відбудеться у понеділок 17 серпня о 9.00.
Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням:
https://us04web.zoom.us/j/74747863809?pwd=ekNCd2pKb3Q1Y1J2YlRoV0lPNkozUT09
або ж у додатку Zoom ввести:
ідентифікатор конференції – 747 4786 3809, код доступу – N5mPm2.
Орієнтовна тривалість – 40 хвилин.

Консультація для вступників за спеціальністю 208 Агроінженерія відбудеться у понеділок 17 серпня о 10.00.
Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/75565681015?pwd=Ni9ZRTY4c0prL05Wd1N2VU03TkFhUT09
або ж у додатку Zoom ввести:
ідентифікатор конференції – 755 6568 1015, код доступу – ij2cgb.
Орієнтовна тривалість – 40 хвилин.

Інструкції щодо встановлення Zoom

Для успішного підключення потрібно встановити програму-додаток ZOOM на телефон чи комп’ютер та за допомогою неї підключитися до конференції. Нижче у відео показано як це зробити:

для смартфонів:

для комп’ютерів:

 

10.08.2020. Оновлено розклад вступних випробувань

Створено: 10.08.2020 13:29 / Автор: Приймальна комісія

Шановні абітурієнти, ознайомтеся із розкладом вступних іспитів та консультацій. Зверніть увагу, до якої підгрупи належите саме Ви, адже від цього залежить час, коли розпочинається екзамен!
Крім того, консультації будуть проводитися онлайн з використанням платформи ZOOM. Попередньо завантажте та встановіть ZOOM на комп`ютер чи смартфон.

Спеціальність 181 Харчові технології
Розклад вступних випробувань для спеціальності 181 Харчові технології
Розподіл на підгрупи вступників на спеціальність 181 Харчові технології

Спеціальність 208 Агроінженерія
Розклад вступних випробувань для спеціальності 208 Агроінженерія
Розподіл на підгрупи вступників на спеціальність 208 Агроінженерія

 

07.08.2020. Прийом заяв і документів завершено

Створено: 07.08.2020 14:03 / Автор: Приймальна комісія

Спеціальність
181 Харчові технології
Станом на 14:00 07.08.2020 зареєстровано
20 заяв

Інформація в інформаційній системі оновлюється вранці один раз на добу

Спеціальність
208 Агроінженерія
Станом на 14:00 07.08.2020 зареєстровано
20 заяв

Інформація в інформаційній системі оновлюється вранці один раз на добу

 

01.07.2020. Змінено терміни прийому заяв і документів

Створено: 01.07.2020 15:43 / Автор: Приймальна комісія

ВАЖЛИВО! Прийом заяв на вступ розпочинається о 8:00 06.07.2020 року і завершується о 14:00 07.08.2020! Шановні вступники, завчасно ознайомтеся з процедурою успішної подачі заяви на вступ за посиланням.
Також доводимо до відома абітурієнтів, що 30.06.2020 рішенням педагогічної ради до Правил прийому було внесено деякі зміни. Ознайомитися з новою редакцією Ви можете за посиланням.

 

26.06.2020. УВАГА! Строки прийому заяв на вступ може бути змінено! У разі зміщення термінів буде повідомлено додатково на цій сторінці!

 

Отримати інформацію про подані заяви можна буде за посиланням: v o click

 

Спеціальності

 

181 Харчові технології

(освітньо-професійна програма "Виробництво харчової продукції")

Ліцензія

Освітньо-професійна програма

Детальніше про спеціальність

 

208 Агроінженерія

(освітньо-професійна програма "Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва")

Ліцензія

Освітньо-професійна програма

Детальніше про спеціальність

 

 

Правила прийому

 

Правила прийому для здобуття ОПС "фаховий молодший бакалавр" на основі ОКР "кваліфікований робітник" у 2020 році (оновлено 30.06.2020)

 

Основні дати вступної кампанії 2020

 

 daty vk 2020 last 2

 

 

Перелік документів для вступу у 2020 році

 

Під час подання заяви в паперовій формі вступник пред’являє особисто оригінали:

  • документа, що посвідчує особу;
  • військово-облікових документів;
  • диплома кваліфікованого робітника та додатка до нього;
  • свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти або атестата та додатка до нього;
  • документів, що дають право на пільги при вступі до навчального закладу (за наявності).

До заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає:

  • копію диплома кваліфікованого робітника і копію додатка до нього або (за бажанням вступника) їх оригінали;
  • копію свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти або атестата та копію додатка до нього або (за бажанням вступника) їх оригінали;
  • копію документа, що посвідчує особу (2 шт.);
  • копію ідентифікаційного коду (2 шт.);
  • копію приписного свідоцтва або військового квитка;
  • медичну довідку за формою 086-о;
  • карту імунізації за формою, встановленою чинним законодавством;
  • довідку про склад сім’ї;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • характеристику з попереднього місця навчання;
  • автобіографію;
  • копії документів, що дають право на пільги при вступі до навчального закладу (за наявності).

Усі документи подаються у прозорому файлові.

 

Вступні випробування

1) Графік проведення вступних випробувань

 

Спеціальність 181 Харчові технології
Розклад вступних випробувань для спеціальності 181 Харчові технології
Розподіл на підгрупи вступників на спеціальність 181 Харчові технології

Спеціальність 208 Агроінженерія
Розклад вступних випробувань для спеціальності 208 Агроінженерія
Розподіл на підгрупи вступників на спеціальність 208 Агроінженерія

 

2) Програми вступних випробувань

 

  • Спеціальність "181 Харчові технології"

Програма вступного випробування з української мови

Програма фахового вступного випробування

 

  • Спеціальність "208 Агроінженерія"

Програма вступного випробування з української мови

Програма фахового вступного випробування

 

ОКР "Кваліфікований робітник"

Професії: Переглянути

Правила прийому на 2020 рік: Переглянути

Сторінка 2 із 2

Go to top