JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Ukrainian English Polish
Menu

Освітньо-професійний ступінь

"фаховий молодший бакалавр"

Новини для вступників

11.08.2020. Консультації перед екзаменом з української мови буде проведено онлайн

Створено: 11.08.2020 13:12 / Автор: Приймальна комісія

Повідомляємо, що консультація перед екзаменом з української мови (диктант) буде проведена онлайн з використанням сервісу ZOOM.

Консультація для вступників за спеціальністю 181 Харчові технології відбудеться у понеділок 17 серпня о 9.00.
Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням:
https://us04web.zoom.us/j/74747863809?pwd=ekNCd2pKb3Q1Y1J2YlRoV0lPNkozUT09
або ж у додатку Zoom ввести:
ідентифікатор конференції – 747 4786 3809, код доступу – N5mPm2.
Орієнтовна тривалість – 40 хвилин.

Консультація для вступників за спеціальністю 208 Агроінженерія відбудеться у понеділок 17 серпня о 10.00.
Підключитися до конференції Zoom можна за посиланням: https://us04web.zoom.us/j/75565681015?pwd=Ni9ZRTY4c0prL05Wd1N2VU03TkFhUT09
або ж у додатку Zoom ввести:
ідентифікатор конференції – 755 6568 1015, код доступу – ij2cgb.
Орієнтовна тривалість – 40 хвилин.

Інструкції щодо встановлення Zoom

Для успішного підключення потрібно встановити програму-додаток ZOOM на телефон чи комп’ютер та за допомогою неї підключитися до конференції. Нижче у відео показано як це зробити:

для смартфонів:

для комп’ютерів:

 

10.08.2020. Оновлено розклад вступних випробувань

Створено: 10.08.2020 13:29 / Автор: Приймальна комісія

Шановні абітурієнти, ознайомтеся із розкладом вступних іспитів та консультацій. Зверніть увагу, до якої підгрупи належите саме Ви, адже від цього залежить час, коли розпочинається екзамен!
Крім того, консультації будуть проводитися онлайн з використанням платформи ZOOM. Попередньо завантажте та встановіть ZOOM на комп`ютер чи смартфон.

Спеціальність 181 Харчові технології
Розклад вступних випробувань для спеціальності 181 Харчові технології
Розподіл на підгрупи вступників на спеціальність 181 Харчові технології

Спеціальність 208 Агроінженерія
Розклад вступних випробувань для спеціальності 208 Агроінженерія
Розподіл на підгрупи вступників на спеціальність 208 Агроінженерія

 

07.08.2020. Прийом заяв і документів завершено

Створено: 07.08.2020 14:03 / Автор: Приймальна комісія

Спеціальність
181 Харчові технології
Станом на 14:00 07.08.2020 зареєстровано
20 заяв

Інформація в інформаційній системі оновлюється вранці один раз на добу

Спеціальність
208 Агроінженерія
Станом на 14:00 07.08.2020 зареєстровано
20 заяв

Інформація в інформаційній системі оновлюється вранці один раз на добу

 

01.07.2020. Змінено терміни прийому заяв і документів

Створено: 01.07.2020 15:43 / Автор: Приймальна комісія

ВАЖЛИВО! Прийом заяв на вступ розпочинається о 8:00 06.07.2020 року і завершується о 14:00 07.08.2020! Шановні вступники, завчасно ознайомтеся з процедурою успішної подачі заяви на вступ за посиланням.
Також доводимо до відома абітурієнтів, що 30.06.2020 рішенням педагогічної ради до Правил прийому було внесено деякі зміни. Ознайомитися з новою редакцією Ви можете за посиланням.

 

26.06.2020. УВАГА! Строки прийому заяв на вступ може бути змінено! У разі зміщення термінів буде повідомлено додатково на цій сторінці!

 

Отримати інформацію про подані заяви можна буде за посиланням: v o click

 

Спеціальності

 

181 Харчові технології

(освітньо-професійна програма "Виробництво харчової продукції")

Ліцензія

Освітньо-професійна програма

Детальніше про спеціальність

 

208 Агроінженерія

(освітньо-професійна програма "Експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва")

Ліцензія

Освітньо-професійна програма

Детальніше про спеціальність

 

 

Правила прийому

 

Правила прийому для здобуття ОПС "фаховий молодший бакалавр" на основі ОКР "кваліфікований робітник" у 2020 році (оновлено 30.06.2020)

 

Основні дати вступної кампанії 2020

 

 daty vk 2020 last 2

 

 

Перелік документів для вступу у 2020 році

 

Під час подання заяви в паперовій формі вступник пред’являє особисто оригінали:

  • документа, що посвідчує особу;
  • військово-облікових документів;
  • диплома кваліфікованого робітника та додатка до нього;
  • свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти або атестата та додатка до нього;
  • документів, що дають право на пільги при вступі до навчального закладу (за наявності).

До заяви, поданої в паперовій формі, вступник додає:

  • копію диплома кваліфікованого робітника і копію додатка до нього або (за бажанням вступника) їх оригінали;
  • копію свідоцтва про здобуття повної загальної середньої освіти або атестата та копію додатка до нього або (за бажанням вступника) їх оригінали;
  • копію документа, що посвідчує особу (2 шт.);
  • копію ідентифікаційного коду (2 шт.);
  • копію приписного свідоцтва або військового квитка;
  • медичну довідку за формою 086-о;
  • карту імунізації за формою, встановленою чинним законодавством;
  • довідку про склад сім’ї;
  • чотири кольорові фотокартки розміром 3 х 4 см;
  • характеристику з попереднього місця навчання;
  • автобіографію;
  • копії документів, що дають право на пільги при вступі до навчального закладу (за наявності).

Усі документи подаються у прозорому файлові.

 

Вступні випробування

1) Графік проведення вступних випробувань

 

Спеціальність 181 Харчові технології
Розклад вступних випробувань для спеціальності 181 Харчові технології
Розподіл на підгрупи вступників на спеціальність 181 Харчові технології

Спеціальність 208 Агроінженерія
Розклад вступних випробувань для спеціальності 208 Агроінженерія
Розподіл на підгрупи вступників на спеціальність 208 Агроінженерія

 

2) Програми вступних випробувань

 

  • Спеціальність "181 Харчові технології"

Програма вступного випробування з української мови

Програма фахового вступного випробування

 

  • Спеціальність "208 Агроінженерія"

Програма вступного випробування з української мови

Програма фахового вступного випробування

 

ОКР "Кваліфікований робітник"

Професії: Переглянути

Правила прийому на 2020 рік: Переглянути

Go to top