JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

imgonline com ua Resize GMAimw8VGs3pC9OXВ ці сонячні, літні, погожі дні, коли земля буяє різноманіттям барв, святкує свій чудовий ювілей шанована  в Гадячі людина, відданий своїй справі педагог - директор Державного навчального закладу «Гадяцьке вище професійне аграрне училище»   Мигаль Олександр Миколайович!

Доля Олександра Миколайовича мережана нитками любові до своєї родини, добра й щоденної невтомної праці задля процвітання закладу освіти, мудрості й справедливості у ставленні до своїх колег та вихованців, невичерпної сили й енергії у зміцненні матеріально-технічної бази.                 

Разом з літнім розмаїттям барв розквітли і 40 нелегких, але таких творчих, незабутніх, наповнених любов’ю до учнівської молоді, до улюбленої справи, літ педагогічної діяльності, 30 з яких  на посаді директора. 

Педагог за покликанням і одночасно керівник з глибоким сучасним мисленням, ентузіаст і лідер професійно-технічної освіти Полтавщини  Олександр Миколайович пройшов шлях від майстра виробничого навчання до керівника одного з кращих закладів освіти не тільки в області, але й у всій Україні.

За час керівництва закладом освіти  Мигаль Олександр Миколайович утвердив цінності, які стали традицією для послідовників. А особливою гордістю  є близько 33 тисяч висококваліфікованих фахівців, які роблять свій вагомий внесок у розбудову незалежної України.

Колектив працівників та учнів училища пишається своїм керівником, радіє його перемогам, висловлює особливу подяку за високий професіоналізм, відповідальність та доброзичливість, самовідданість та служіння обраній справі, за невтомну, але таку почесну працю!

Вітаємо Мигаля Олександра Миколайовича з ювілеєм!

Щиро зичимо міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення, оптимізму. Нехай життя буде яскравим, цікавим і захоплюючим!

За дорученням  колективу працівників та учнів ДНЗ «Гадяцьке вище професійне аграрне училище»

методист Мельник Т. М., викладач Рой Н. В.

Go to top