JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

Знання іноземних мов – це ключ до успіху в житті. Можна сміливо сказати, що той, хто володіє мовами, володіє світом.

З метою підвищення мотивації до навчання і зацікавлення учнів, створення умов для реалізації їх творчих здібностей, набуття комунікативних знань, умінь та навичок в ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ» викладачами Різніченко А. М. та Зорило Н. М. проведено олімпіаду серед  кращих знавців англійської мови та зарубіжної літератури.   Ерудиція та інтелект об’єднали  найталановитіших 27 учасників – представників усіх курсів навчального закладу. Слід зазначити, що олімпіада – це не лише тести, це - конкурс майстерності учнів до творчого застосування теоретичних знань, уміння обирати оптимальні шляхи і методи вирішення комунікативних задач, креативного мислення. Головна мета конкурсу  – навчити учнів успішно вирішувати нестандартні навчальні завдання комунікативного характеру, наближені до життєвих реалій іншомовного простору; подолати стереотипи, що стримують природне прагнення дитини до вільного спілкування, до пізнання нового; забезпечити особистісний розвиток кожного учня. Олімпіада включала завдання на перевірку мовної та мовленнєвої компетенцій. Всі учасники мали змогу продемонструвати свої знання та вміння, позмагатися за призові місця та здобути цінний досвід. На думку учнів, конкурс був цікавим і стимулював до активізації творчих здібностей.

Українська молодь – майбутнє нашої держави, неоціненний скарб України. Наполегливість, ерудованість, вміння сконцентруватись, жага до знань і перемоги стали рушійною силою інтелектуального змагання. Захоплення іноземною мовою та зарубіжною літературою, бажання вчитися і пізнавати нові грані улюблених предметів – все це притаманне талановитим учням ДНЗ «Гадяцьке ВПАУ».

Вітаємо переможців! Бажаємо натхнення та подальших успіхів в оволодінні англійською мовою та зарубіжною літературою, знання яких значно розширить горизонти вашого майбутнього і допоможе пізнати мудрість поколінь крізь призму живого слова.

Викладачі Зорило Н. М., Різніченко А.М.

 imgonline com ua Resize 1f2lf5Xcdj4 imgonline com ua Resize krZ29hzdz8SSuK3 
 imgonline com ua Resize Kz95nyisCpbdzv imgonline com ua Resize v0jGgoy9g4P 
 imgonline com ua Resize ZEHrLbav42ZHfTA  imgonline com ua Resize a6Qf7m3vg3pnUiv

 

Go to top