JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

Розвиток сучасного суспільства йде швидкими темпами. Сьогодні  акцентується велика увага на всебічному розвитку особистості, на зміцненні зв'язку навчання з життям, встановленні гармонії між людиною і природою.

Із 1 по 5 квітня 2019 року у ДНЗ ‟Гадяцьке ВПАУ” пройшов ‟Тиждень предметів природничо-математичного циклу”, у ході якого було проведено пізнавально-виховні заходи: ‟Конкурс презентацій” та ‟Косметичні засоби – краса чи шкода для здоров’я?” (повна інформація про заходи див. інші статті на сайті).

Також оригінальним був конкурс, де учні виявили свої художні здібності, креативно оформили виготовлені кожною групою стіннівки, підібрали пізнавальну і цікаву інформацію з фізики, хімії, біології, астрономії, географії, математики, інформатики. Члени журі – заступник директора з НВР Бутенко Ю.О. методист училища Бойко І.О., викладач Лобода О.В. – оцінили творчість учнів та визначили наступні місця: І – гр.№14, ІІ – гр.№19, ІІІ – гр. №29. Пізнавальною була виставка портретів видатних учених, українців за походженням:           Кравчука М.П., Вернадського В.І., Заболотного Д.К., Лебедєва С.О., Янгеля М.К.

8 квітня підведено підсумки ‟Тижня предметів природничо-математичного циклу”, переможці нагороджені цінними призами та відзначені адміністрацією училища. Членам методичної комісії висловлено подяку за активність та продуктивну діяльність у справі навчання та виховання молодого покоління.

Викладач фізики Бондаренко Т.А.

 imgonline com ua Resize cCKkocrbSF9Y imgonline com ua Resize sJZlH6SPA0fYT07Z 
 imgonline com ua Resize bSGVNYC29K9OVfr imgonline com ua Resize raKYwVFYr5uQI7n 
Go to top