JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

imgonline com ua Resize zIrWcmBjJZZanW1

 

 

Участь хореографічного колективу народного танцю «Дивограй» у VIII дитячо-юнацькому фестивалі народного танцю «Весняні передзвони – 2019»

17.03.2019 р. у м. Полтава відбувся VIII дитячо-юнацький фестиваль народного танцю «Весняні передзвони – 2019», в якому взяли участь хореографічні колективи сучасного танцю «Арабеск» та народного танцю «Дивограй» ДНЗ «ГВПАУ», керівник Ляшенко Алла Вікторівна.

 imgonline com ua Resize 2Yp0xAGgtUI3cXjM imgonline com ua Resize sTJFAyE7f8TZ 

Свою творчість на фестивалі представило 14 хореографічних колективів області, серед них і два наших колективи. Це було цікаве, феєричне дійство в складі тридцяти чотирьох номерів. Хореографічний колектив сучасного танцю «Арабеск» нашого училища, виконав танець «Пливе кача…» та був відзначений дипломом учасника фестивалю. А хореографічний колектив народного танцю «Дивограй» виконав «Циганський танець» та «Український танок», якими запалили у журі та в глядачів вогонь пристрасті та нестримне бажання свята, веселощів і танцю. Колектив отримав дві нагороди: диплом за участь та відзнаку в номінації «За збереження національних традицій». Учасники отримали незрівнянне естетичне задоволення та великий досвід від учасників на цій чудовій сцені, подивилися на творчість відомих колективів та дебютантів, достойно представили свій навчальний заклад. Так тримати!

 imgonline com ua Resize vqKjOK46aSScMt imgonline com ua Resize DVcqipUr7BFAO 

Ляшенко Алла Вікторівна - керівник гуртка

 

Go to top