JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

       22.05.2018 року на базі Державного навчального закладу «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» проводилися Обласні змагання з тенісу серед людей з обмеженими фізичними можливостями. В них взяли участь понад 30 спортсменів з Полтавської області. Це мужні люди! Вони не аби який приклад сили, натхнення, цілеспрямованості, любові до життя та добра. Хто, як не вони добре розуміють прислів’я «Випадкових перемог не буває»! Ми захоплюємося ними!

     Організаторами змагань виступила Гадяцька районна організація інвалідів, головою якої є Різніченко Зоя Олексіївна, за підтримки Обласної організації інвалідів, Гадяцької райдержадміністрації та ДНЗ «ГВПАУ».

     На відкритті були присутні: голова Обласної організації інвалідів Чумак Сергій Андрійович; перший заступник голови Гадяцької райдержадміністрації Бондаренко Сергій Михайлович; Заслужений працівник освіти України, директор ДНЗ «ГВПАУ» Мигаль Олександр Миколайович.

     За результатами суддівської колегії, яку очолював голова місцевого осередку громадської організації «Колос» Колотвінов Микола Іванович, призові місця серед інвалідів на візку зайняли:

     І місце – Нехаємко Володимир (м. Гадяч);

     ІІ місце – Чумак Сергій (м. Полтава);

     ІІІ місце – Агеєв Федір (Полтавський р-н.).

     Серед інвалідів з порушеннями опорно рухового апарату (без візка), всі призові місця були зайняті представниками міста Полтава та Полтавського району. Всі переможці були нагороджені дипломами, медалями та почесними грамотами.

     Спорт – це сила і краса. Розвиток спорту серед людей з обмеженими можливостями має більш ніж столітню історію і за цей період наші параолімпійці завоювали чимало нагород та прославили нашу неньку Україну на весь спортивний світ. От і на цих змаганнях учасники довели, що для них не існує меж у просторі та часі, бо сила їхнього духу долає усілякі перешкоди. Ми переконалися, що їм не страшні будь-які випробування, а головне їхня мудрість та терпіння навчають нас бути більш суворими та вимогливими до самих себе. Вони є взірцем для всіх нас і кожен з них заслуговує на повагу й щире захоплення з нашого боку.

     Але окрім спорту, людям з обмеженими можливостями, також потрібно отримувати освіту, розвиватися і мати змогу працювати. Тому директор Державного навчального закладу «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» Мигаль Олександр Миколайович, у своєму виступі зробив оголошення про відкриття інклюзивних груп в нашому навчальному закладі і запросив всіх бажаючих людей з вадами до нас на навчання за професіями: «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Оператор комп'ютерного набору» та «Кухар. Кондитер». Чекаємо Вас в стінах нашого училища, ми з радістю допоможемо Вам стати кваліфікованим спеціалістом, а згодом і отримати роботу з достойною заробітною платою. Адже ви гідні більшого і маєте право на досягнення не лише в спорті!

    А на сьогоднішній день вітаємо Вас з перемогою! І бажаємо вам теплих стосунків з вашими близькими, творчої наснаги, бадьорості духу та міцного здоров’я! Надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі. Нехай справдяться всі ваші бажання, мрії та задуми!

1 111111
11 11111
1111

 

Go to top