JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

Природничі науки відіграють визначальну роль у формуванні світогляду сучасної освіченої людини, невід'ємною рисою якої є розуміння законів природи.

З метою збагачення знань та розширення світогляду учнів, підвищення зацікавленості до вивчення точних наук нещодавно у ДНЗ “Гадяцьке ВПАУ” членами методичної комісії предметів природничо-математичного циклу було проведено тиждень фізики, хімії, біології, астрономії, математики, географії, інформатики. Із використання сучасних мультимедійних засобів та інноваційних методик пройшли відкриті уроки викладачів: Саута Н.М. – “Білки та їх властивості” (біологія), Бойко І.О. – “Прямокутні координати у просторі” (математика). Цікаво і змістовно викладачем Бойком І.О. та учнями організований захід “АТО. Війна. Герої”.

Відомо, що знання і уміння учнів великою мірою залежать від умілої організації педагогом навчально-виховного процесу. Із метою вдосконалення роботи керівників груп відбулося засідання “Школи передового педагогічного досвіду”, у ході якого викладач вищої категорії, викладач-методист Бондаренко Т.А. провела заняття для класних керівників із теми “Майстерність педагога в організації навчально-виховного процесу”.

Учні І та ІІ курсів із захопленням взяли участь у конкурсі стіннівок, провили свої художні здібності та ерудицію. Призові місця посіли групи №17, №19, №24, № 27.

По закінченні були підведені підсумки, відзначені активні учасники та нагороджені переможці.

12345

Go to top