JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Menu

Склад методичної комісії:

Голова комісії : Тютюнник Людмила Валентинівна - викладач спецдисциплін.

Члени методичної комісії:

1. Кузьменко Ольга Миколаївна – майстер виробничого навчання.

2. Клименко Марія Анатоліївна - майстер виробничого навчання.

3. Мерефа Оксана Миколаївна - майстер виробничого навчання.

4. Косенко Людмила Миколаївна - майстер виробничого навчання.

Методична комісія з професій «Кухар. Кондитер. Пекар» та «Технік-технолог з технології харчування» має завдання підготувати висококваліфікованих працівників за даними спеціальностями.

Підприємства масового харчування є об’єктами регулювання підсистем ринкового господарювання – ринку кулінарної продукції. Щоб бути на рівні сучасних вимог до фахівців харчової галузі, під час теоретичного вивчення навчального матеріалу та практичної підготовки використовуються нові форми проведення занять з використанням ІКТ. З метою поглиблення і перевірки знань учнів викладачі та майстри виробничого навчання методичної комісії проводять тижні з предметів, позакласні заходи «Що головне в професії кухаря»,. «Цікавий світ кулінарії», «Кулінарний ерудит», КВК. Цікаво проходять конкурси професійної майстерності та майстер-класи, на які запрошуються учні місцевих шкіл. В такий спосіб майбутні фахівці виховують в собі професіоналізм, відповідальність, готовність працювати на виробництві, приносити людям задоволення і радість своїм мистецтвом.

Go to top