JSN Solid - шаблон joomla Продвижение

Державний навчальний заклад
"Гадяцьке вище професійне аграрне училище"

Слава Україні!
Героям слава!
Menu

 

головна min     харчові технології

      Якщо Ви хочете у майбутньому стати висококваліфікованим та успішним фахівцем у галузі ресторанного бізнесу, досконало оволодіти професійними секретами майстерності приготування кулінарних, кондитерських виробів, страв та напоїв, то Вам варто вступати до нас на спеціальність «Харчові технології»!

      Цій сфері завжди приділяється найпильніша увага, а фахівці в галузі організації харчування і виробництва харчових продуктів завжди мали і матимуть високий соціальний статус. 

       Є у світі спеціальності, які актуальні завжди, однією з таких є технік-технолог з технології харчування. Сьогодні спеціалісти цієї галузі найбільш затребувані на ринку праці, адже харчування – невід’ємна частина нашого життя.

      Основними перевагами спеціальності є:

  • високий попит на спеціалістів та престижність;
  • кар’єрне зростання;
  • вміння правильно і смачно готувати;
  • елементи творчості дозволяють успішно самореалізуватися;
  • відсутні вимоги щодо бажаного віку, статі при прийомі на роботу;
  • можливість заснування власного бізнесу.

     Перспективи:

      Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Модернізація вітчизняних підприємств переробної і харчової промисловості, впровадження новітніх технологій, потребують кваліфікованих фахівців. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Можна бути переконаним, що працевлаштування і високий рівень заробітної платні випускників гарантований.

      Галузь, де можна працювати після закінчення навчання:

      Завдяки універсальності отриманої освіти випускники після завершення навчання можуть обіймати управлінські посади на підприємствах харчової промисловості:

  • шеф–кухар, кухар 5–го розряду;
  • начальник виробництва (завідуючий виробництвом) в закладах харчування, супермаркетах;
  • виконавчий директор в закладах харчування;
  • керуючий (менеджер) рестораном, кафе, їдальнею і та ін.;
  • майстер виробничого навчання навчального закладу, навчально–виробничого комбінату тощо;
  • технолог закладу ресторанного господарства, підприємства, фірми, супермаркету.

 

Освітньо-професійна програма "Виробництво харчової продукції"

Go to top