JSN Solid - шаблон joomla Продвижение
Menu
DSC 0093 DSC 0097

Вміння, що отримує випускник по закінченню терміну навчання

Виготовляти та порціонувати напівфабрикати з риби, яловичини, свинини, баранини. Здійснювати підготовку риби осетрових порід до теплової обробки. Готувати птицю для варіння та смаження. Готувати страви та кулінарні вироби масового попиту із застосуванням різних способів теплової кулінарної обробки.

Детальніше...

17 18

Вміння, що отримує випускник по закінченню терміну навчання

Виконувати кладку стін середньої складності з цегли, дрібних блоків під штукатурку або розшивку швів одночасно з кладкою; кладку стін простої складності з одночасним облицюванням; кладку стін простої складності полегшеної конструкції. Виконувати кладку стін і фундаментів з бутового каменю під лопатку, колодязів постійного перерізу та колекторів прямокутного перерізу, конструкцій із склоблоків. Укладати в кам’яних будовах заповнень прорізів та перегородок із склопрофілів.

Детальніше...

DSC 0017 DSC 0022

Вміння, що отримує випускник по закінченню терміну навчання

Виконувати операції з базами даних, на комп’ютерному устаткуванні (введення, опрацювання, накопичення, систематизація та виведення інформації) відповідно до затверджених процедур та інструкцій з використанням периферійного обладнання, систем передавання (приймання) даних; готувати до роботи устаткування: магнітні диски, стрічки, картки, папір

Детальніше...

DSC 0042 (2) DSC 0044

Виробничі функції, типові задачі діяльності, уміння та компетенції випускника

Використовуючи нормативну, планову, звітну та облікову документацію, комп’ютерну техніку, методи та інструментарії аналітичної роботи  проводити аналіз і оцінку:

  • організації та якості технічного обслуговування, ремонту та зберігання сільськогосподарської техніки;
  •  надійності і технічної готовності машинно-тракторного парку;
  • техніко-економічних показників роботи машин;

    Детальніше...

DSC 0013Виробничі функції, типові задачі діяльності, уміння та компетенції випускника

Розрахунок потреби в матеріалах, сировині, напівфабрикатах. Пошук (розробка) форм реалізації технологічного процесу. Практична діяльність по організації виготовлення продукції. Формування асортименту харчової продукції для задоволення потреб споживачів. Організація роботи з кадрами.

Детальніше...

Сторінка 2 із 3

Go to top